Lliga Europea

El Vila-sana Coop d’Ivars perd a la pista del Benfica (3-1)

El Vila-sana Coop d’Ivars, el vigent subcampió, ha debutat a la present edició de a lliga europa amb una derrota per 3-1 a la pista del potent Benfica en el grup A, el més complicat dels quatre a partir dels quals es determinaran els quarts de final. El Vila-sana rebrà el dia 27 el Fraga en un partit clau. Les de la Franja van derrotar el Benfica per 2-0 en la primera jornada. Els dos primers de cada grup jugaran els quarts.

Sofia Moncóvio ha avançat el conjunt portuguès amb dos gols en el tram final del primer temps (2-0) però Victòria porta ha escurçat diferències quan només faltaven 37 segons per a la mitja part. Raquel Santos, però, ha incrementat el marge de les locals (3-1 en el 34’).

El Generali Palau, a casa contra l’Stuart Massamá portuguès (7-0), i el Martinelia Manlleu, a la pista del Coutras (0-7), havien resolt amb golejades els seus respectius compromisos dissabte.

El Vila-sana acumula dos resultats negatius. Venia d’empatar a la pista del Cerdanyola Feníe Energía en l’OK Lliga dimecres passat (4-4) i s’ha allunyat del líder, el Generali Palau, que va fer un cop de puny damunt la taula amb un triomf incontestable a la pista del campió de lliga i d’Europa, el Telecable (0-4), amb gols de d’Aina Florenza (2) i Anna Casarramona (2). El Palau té tres punts de marge sobre el Vila-sana i el Telecable. L’altre equip que ha jugat la lliga europea aquest cap de setmana, el Martinelia Manlleu, va vèncer a la pista del Lidergrip Mataró per un ajustat 3-4 i és cinquè a 8 punts del primer. El quart, a 7 punts del líder, és el Fraga, que dissabte va vèncer l’Igualada Grupo Guzmán per 0-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)