Lliga Europea

El Vila-sana assalta Gijón i jugarà la semifinal contra el Palau (1-3)

El Vila-sana Coop. d’Ivars ha viscut avui un dia de glòria amb un triomf memorable a la pista del Telecable, el campió d’Europa (1-3), que li ha permès eixugar el 2-3 en contra de l’anada dels quarts de final i plantar-se a la final a quatre contra pronòstic. L’1-0 en contra marcat per Nuria Obeso (4’) hi ha afegit encara més èpica. Els gols del conjunt de Lluís Rodero els han fet Victòria Porta de penal (8’) i de falta directa (12’) i Luchi Agudo (31’).

El Vila-sana jugarà la semifinal el dia 27 d’abril contra el Generali Palau, que ha superat el Martinelia Manlleu per 5-0 –Florejz (3), Colomer i Busquets–al Maria Victor de Palau-solità i Plegamans i ha confirmat la seva condició de favorit després d’haver guanyat també a la pista osonenca per 1-3 en el duel d’anada. L’altra semifinal europea la jugaran el Corunya, que va apallissar l’Stuart Massamá per 8-0 –ja l’havia derrotat per 0-2 en l’anada–i que ja hauria expressat el seu desig de constituir-se en organitzador de la final a quatre, i el Fraga, que avui ha certificat l’accés golejant el Roller Matera italià per 5-0, contrarestant el 3-2 en contra del primer partit. Quatre equips de l’Ok Lliga, dos catalans , un de gallec i un de la Franja, per tant, jugaran els dies 27 i 28 la final a quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)