Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS

1a ESTATAL

El Tordera acaba empatant

El Tordera es va deixar remuntar el 2-0, aconseguit en la primera part, en els últims cinc minuts de partit, poc després de tenir l'oportunitat de marcar el tercer gol. Malgrat tot, l'empat a dos es pot considerar un resultat just entre els dos millors equips de la competició, atès que els de Maçanet van disposar de tantes ocasions de gol com el Tordera. Abans del final, qualsevol equip hauria pogut fer el gol de la victòria, ja que cadascun va fallar una falta directa i un penal. Aquest resultat permet al SHUM continuar líder de la primera estatal, amb dos punts més que el Tordera. Els dos equips jugaran la setmana que ve contra el Lleida Llista i l'Oviedo, respectivament.