Rugbi

Una galleda d'aigua freda

Rugbi. La Santboiana clou la primera part del campionat quart després de perdre per la mínima a Getxo a les acaballes del partit

getxo 21 santboiana 20

GETXO ARTEA:Haeffeli, Coria, Domínguez, Landaburu, Mèlia, Lugarezaresti, Calvo, Coles, Nolasco, Santa Cruz, Arrate, Tela, Matoto, A. Àlvarez i Junior. També: Lavin, Aguirre, I. Àlvarez, Aranguren, De Gomendiourrutia, Uriarte.UE SANTBOIANA:Chichua, Sturgess, Delgà, Palomo, Mitchell, Moreschi, Sanz, Tauli, H. Garcia, Truesdale, De Orbaneja, Vilar, González, Baró, Millan. També: Ball, Francisquelo i Berguer.RESULTAT:3-0 (7') Junior. 3-5 (12') Vilar. 3-7 (12') Millan. 8-7 (26') Nolasco. 10-7 (21') Junior. 10-10 (31') Millan. 10-15 (37') De Orbaneja. 15-15 (46') Junior. 18-15 (54') Arrate. 18-20 (58') Millan. 21-20 (80') Arrate.

La UE Santboiana es va quedar amb la mel a la boca en la seva visita a Getxo, on va perdre en el darrer sospir per culpa d'un cop de càstig en contra transformat per Arrate, que va donar la victòria als bascos, els cuers, per la mínima (21-20), i acaba la primera volta quart.

Amb tot, els catalans, que venien de protagonitzar un excel·lent partit amb l'Alcobendas i de convertir-se en l'únic equip que fins ara els ha derrotat (38-7), no van tenir una matinal reeixida i, irregulars en diferents compassos, van acumular un seguit d'errors que els van conduir a la quarta derrota de la temporada.

Els del Baix Llobregat van dominar la possessió durant la primera meitat i, encara que els locals es van mostrar molt efectius en atac, van arribar al descans dominant en el resultat (10-15). Després del descans, la dinàmica es va mantenir i els catalans van portar la iniciativa, tot i que el Getxo continuava sent perillós en atac. Albert Millan, una de les peces més actives del partit, va signar l'única marca catalana en la segona meitat (18-20), que deixava la Santboiana amb moltes possibilitats d'encadenar la segona victòria, però els bascos no es van rendir i, lluitant fins al final, van poder capgirar el resultat.

La jornada que ve els santboians visitaran el FC Barcelona a la Teixonera en el primer partit de la segona volta.