Rugbi

Només resisteixen un quart d'hora

Rugbi. La Santboiana es manté ferm al Baldiri Aleu i apallissa l'Hernani

SANTBOIANA 57 HERNANI 10

UE SANTBOIANA:Petit, Sturgess, Chichua, Palomo, Puigbert, Moreschi, López, Mitchell, Millán, Woodmass, Baró, Truesdale, González, Pichot i Berguer. També van jugar Garcia, Ragazzi, Delgà, Campius, Lafraya, Mazón, García i De OrbanejaHERNANI:Arratibel, E. Otxotorena, Meaza, J. Otxotorena, Tayea, Esnal, Imaz, Pérez, Collado, Moreira, Leonet, Puertas, Elosegi, Bidegaray i Genua.MARCADOR:5-0 (15') Pichot. 7-0 (16') Millán. 12-0 (19') Michell. 14-0 (20') Millán. 19-0 (29') Baró. 21-0 (30') Millán. 21-5 (35') Bidegaray. 26-5 (37') Baró. 28-5 (38') Millán. 33-5 (48') Mitchell. 35-5 (49') Puigbert. 40-5 (57') Delgà. 45-5 (63') Moreschi. 50-5 (64') Garcia. 52-5 (68') Ragazzi. 57-5 (69') Ragazzi. 57-10 (75') Genua.ÀRBITRE:Villegas.

La UE Santboiana manté el pols per lluitar pels dos primers llocs de la lliga i es manté ferm en les zones de play-off gràcies a la victòria d'ahir, amb bonificació ofensiva inclosa, contra l'Hernani, equip implicat de ple en la lluita per la permanència. La victòria dels catalans, molt sòlids a casa durant tota la temporada, va ser inapel·lable. Després d'uns minuts de tempteig, a partir del quart d'hora la línia de tres quarts de la Santboiana va trencar les línies defensives dels visitants amb gran facilitat. Al descans l'equip ja havia anotat quatre marques (28-5).