Més esport

Triatló

Carol, campiona a casa

Triatló. L’olímpica l’estiu passat a Rio va guanyar l’estatal d’esprint a Banyoles. Eva Ledesma i Cesc Godoy obtenen la medalla de bronze

Carol Routier (Banyoles, 1990) va ser proclamada campiona estatal en la distància esprint a la seva localitat natal. L’olímpica l’estiu passat a Rio va ser segona amb l’australiana Natalie van Coevorden en primer lloc. Totes dues van sentenciar a l’aigua amb 40 segons. Fent relleus amb bici, la diferència es va enfilar fins a l’1:10 i, a peu, Van Coevorden va avantatjar de 26 segons Routier (1h0059). L’austríaca Eva Wutti va ser tercera, mentre que el podi estatal el van completar Sara Bonilla i la lleidatana Eva Ledesma.

Rosti Pevtsov (Azerbaidjan) va guanyar la cursa masculina. En natació, Cesc Godoy va ser el més ràpid i, en ciclisme, el grup va arribar a les 30 unitats. En els 5 km a peu, Uxio Abuin i Roberto Sánchez Mantecon es van jugar el triomf amb Pevtsov i van acabar amb l’or i la plata, mentre que Godoy va ser quart.