Ciclisme

Soler impressiona a Niça

Ciclisme. El vilanoví és primer en la general amb un atac a cinquanta quilòmetres de la meta i el sabadellenc De la Cruz s’endú l’etapa

Marc Soler (Movistar) ha guanyat la classificació general de la París Niça després d’atacar a cinquanta quilòmetres de la meta en l’última etapa. El moviment i les bonificacions a meta li han permès passar de la sisena a la primera posició avançant corredors importants del pilot com Simon Yates, els germans Izagirre i el belga Wellens. És la victòria més important del vilanoví, que comença a confirmar les expectatives creades. Enguany ja havia quedat tercer en la volta Andalusia i el curs passat va ser tercer en la Volta. La victòria li permet situar-se segon en la classificació general del circuit mundial.

La jornada ha estat completa per al ciclisme català, ja que David de la Cruz (Sky) s’ha adjudicat la victòria d’etapa repetint l’èxit de la darrera edició. El sabadellenc ha seguit les petges de Soler quan ha atacat al coll de la Peille i més endavant han caçat Omar Fraile, amb qui han configurat un triplet demolidor. Han arribar a tenir un avantatge d’un minut i mig respecte als altres favorits que els ha permès arribar a la meta. De la Cruz ha superat Fraile, i Soler ha aconseguit el mallot groc per tan sols quatre segons de diferència amb Yates.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)