Ciclisme

Josep Betalú signa el trio

Ciclisme. L’ampostí va obtenir el tercer títol seguit en la Titan Desert. La ciclista de Ponts Ramona Gabriel repeteix el triomf del 2016

L’ampostí Josep Betalú va guanyar ahir la XIII Gaes Titan Desert by Garmin per tercera vegada consecutiva exhibint el seu domini. L’ebrenc, que va marcar el terreny imposant-se en la primera etapa, es va aplanar el camí dijous i ahir va rematar la feina en la cursa de sis etapes de BTT del desert marroquí sobre més 600 quilòmetres. El vencedor de la sisena etapa –79 km– va ser un altre català, Ramon Sagués, que va obtenir el seu primer triomf parcial i va confirmar el seu segon lloc en la general. Betalú va entrar segon. El podi final va quedar amb Josep Betalú (24h:02:21) com a guanyador; segon, Ramon Sagués (a 19:05), i tercer, Roberto Bou (19:31), que ha desplaçat d’aquesta posició Julen Zubero, finalment cinquè (26:05). Amb aquest triplet, Betalú s’acosta als quatre títols que al seu moment va aconseguir Roberto Heras (2008, 2010, 2011 i 2012). “El més especial va ser el primer”, va dir Betalú amb referència als seus tres títols. En noies, la ciclista de Ponts Ramona Gabriel va aconseguir el seu segon títol (2016) en la seva quarta participació, i va superar la ciclista de Vic Anna Ramírez, campiona el 2015 i el 2017. Amb avantatge suficient –més de 4 minuts–, Gabriel va anar ahir a roda de Ramírez per evitar ensurts com en les etapes anteriors i va entrar tercera, al davant de la seva rival. La millor va ser Mayalen Noriega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)