Handbol

Més de 5.100 jugadors, en la Granollers Cup

Handbol. El torneig internacional de base es disputarà del 27 de juny a l’1 de juliol, i tindrà Rodrigo Corrales i Nerea Pena com a padrins

La Granollers Cup, considerat el torneig de base més important del sud d’Europa, tindrà en aquesta edició més de 5.100 jugadors (un 56% de nois i un 44% de noies), provinents de 17 països i repartits en 339 equips participants, segons es va anunciar en l’acte de presentació de dimarts al vespre a l’ajuntament de la capital vallesana. La cerimònia d’inauguració serà el dimecres 27 de juny a la plaça Porxada, on el porter gallec Rodrigo Corrales, format al planter del Barça i que ara milita al París Saint-Germain, i la lateral navarresa Nerea Pena, jugadora del Ferencvárosi, exerciran de padrins de la competició. Com és habitual, les pistes de joc es distribuiran entre Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles i Vilanova del Vallès. Fins a l’1 de juliol es jugaran 1.180 partits repartits en les cinc categories en joc (alevina, infantil, cadet, juvenil i júnior). Respecte a l’any passat, hi hagut una petita davallada d’equips provinents de l’Estat espanyol –de 64 a 48–, atribuïble, segons el president del BM Granollers, Josep Pujadas, a la creació de tornejos de característiques similars a Saragossa i Toledo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)