Més esport

Fontané, tercer en la copa del món

Caiac. El saltenc va fer la seva millor puntuació en la tercera mànega i va ser superat per Czaplicki i Jackson

La victòria es va resistir a Quim Fontané (CP Salt-Ter) en la primera de les dues proves de la copa del món de caiac en estil lliure que aquesta setmana es disputen a Sort. El palista saltenc, que el desembre passat va guanyar el mundial de l’especialitat, arribava a la cita com a gran favorit per a la victòria, però finalment es va haver de conformar amb la tercera posició.

Fontané, que s’havia mostrat molt crític amb les condicions de l’onada de Sort, havia accedit dimarts a les semifinals amb la segona millor puntuació (970) i a la final amb la quarta (666,67). Les dues eliminatòries les havia dominat el nord-americà Dane Jackson.

L’eliminatòria definitiva, que van disputar cinc palistes, no va començar gaire bé per a Fontané. En les dues primeres mànegues de les tres que disputaven –només comptava la millor de cada palista– va fer només 180 i 390 punts, resultats que el deixaven fora de les medalles. En l’última va aconseguir millorar i sumar 745 punts, amb els quals va certificar la tercera posició. No en va fer prou per superar, però, les segones mànegues del polonès Tomasz Czaplicki i de Dane Jackson, que van acabar primer (1.000) i segon (800), respectivament. El japonès Kazuya Matsunaga va acabar quart (630) i el també català Oriol Colomé, cinquè (573,33).

Les eliminatòries i les semifinals de la segona copa del món es faran demà, i la final, dissabte.

LA FINAL

Després de les dues primeres mànegues, el saltenc estava fora del podi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)