Rugbi

Torra, amb els Dragons

Rugbi a 13. El president de la Generalitat es trobarà avui amb Bernat Guasch per felicitar-lo personalment pel títol de la Challenge Cup

El president de la Generalitat, Quim Torra, serà aquesta tarda a Perpinyà (15.15 h) per trobar-se amb el president dels Dragons catalans de rugbi a 13, Bernat Guasch, i felicitar-lo personalment per la victòria en la final de la Challenge Cup de dissabte a Wembley. La trobada tindrà lloc al camp de l’equip, el Gilbert Brutus.

Torra, que ja havia felicitat l’equip a través de Twitter, atendrà també els mitjans de la Catalunya del Nord per explicar com molts aficionats catalans al rugbi i a l’esport en general van viure amb alegria la victòria.

El triomf dels Dragons va significar el primer títol de l’equip des de la seva fundació, el 2005, i va suposar també la primera victòria d’un equip no anglès en una competició que es va crear el 1896. Els Dragons tenen com a himne oficial del club Els segadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)