Futbol sala

Contra els sospitosos habituals

Futbol sala. L’Esplugues i l’Escola Pia volen evitar la desena final de la copa Catalunya entre el Barça i l’Industrias, els favorits en les semifinals

El Palau Blaugrana és la seu aquest cap de setmana de la copa Catalunya. L’Industrias Santa Coloma i l’Escola Pia de Sabadell estrenen avui (19 h, Esport 3) la competició, mentre que el Barça i el Penya Esplugues disputaran la segona semifinal (21.15 h, Esport 3). Els modestos, tots dos equips de la segona divisió B, volen fer saltar la banca avui i evitar la desena final consecutiva entre el Barça i l’Industrias –de les darreres nou, el Barça n’ha guanyat vuit i l’aleshores (2012) Marfil, una–. “No venim a gaudir, venim a guanyar. A intentar-ho si més no. És la primera vegada que participem en la copa Catalunya i venim a combatre amb tot contra un equip que és millor que nosaltres en totes les facetes”, va comentar ahir Llorenç Tarrés, capità de l’Escola Pia. “Hem d’aprofitar l’experiència al màxim”, hi va afegir Carlos Antón, capità de la Penya Esplugues. El Barça i l’Industrias, tot i la modèstia i el respecte que han ofert cap als seus rivals els dies previs a les semifinals, són els sospitosos habituals per disputar la final de diumenge. Diumenge mateix també es disputarà la final femenina, que enfrontarà el Penya Esplugues, de la primera divisió espanyola, i el Concordia, de la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)