Futbol sala

Lògica tot i algun ensurt

Futbol sala. El Barça i l’Industrias eliminen, amb més feina de la prevista, l’Esplugues i l’Escola Pia, i jugaran la final de la copa Catalunya

ESPLUGUES 3 BARÇA 7

AE PENYA ESPLUGUES:Domínguez, Suárez, Antón, Lindes i Rocabayera –cinc inicial– Sellarés, Ramírez, Aldo, Rodríguez, Sánchez, Macarron, Díaz, Ramayo i Ruiz.FC BARCELONA LASSA:Dídac, Adri Ortego, Adolfo, Roger Serrano i Joselito –cinc inicial– Aicardo, Boyis, Dyego, Sergio Lozano, Ferrão, Arthur, Esquerdinha i Juanjo (porter suplent).GOLS:0-1 (1’) Roger Serrano. 0-2 (4’) Ferrão. 1-2 (5’) Javier Tamayo. 2-2 (5’) Guillermo Rodríguez. 2-3 (7’) Sergio Lozano. 2-4 (22’) Esquerdinha 2-5 (23’) Boyis. 3-5 (34’) Xavi Lindes. 3-6 (37’) Aicardo. 3-7 (37’) Adolfo.ÀRBITRE:Garcia i Simón.

ESCOLA PIA 4 INDUSTRIAS 6

ESCOLA PIA SABADELL:J.M. Martínez, Pagès, Carles Comadran, Pepe Font i Jordi Sardà –cinc inicial– Tarrés, Carrera, Torras, Santi Sardà, Oriol Comadran, Viada, Navarro, Subirats i Vallverdú (porter suplent).INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Cristian, Corso, Àlvarez, Santos i Ximbinha –cinc titular– Mario, Maico, Pol Pacheco, Cardona, Verdejo, Thalles i Feixas (porter suplent).GOLS:0-1 (3’) Ximbinha. 1-1 (6’) Pepe Font. 1-2 (8’) Pacheco. 2-2 (13’) Santi Sardà. 2-3 (20’) Cardona. 2-4 (28’) Uri Santos. 2-5 (29’) Cardona. 3-5 (30’) Viada. 3-6 (33’) Ximbinha. 4-6 (36’) Santi Sardà.ÀRBITRES:Mamolar i Mamolar.

El Barça i l’Industrias van fer bons els pronòstics ahir en les semifinals de la copa Catalunya disputada al Palau Blaugrana tot i tenir algun ensurt. Sobretot, el conjunt colomenc, que no es va poder relaxar fins a l’últim instant. La posada en escena de l’Escola Pia va ser immillorable; va voler la pilota en tot moment i no es va arronsar quan l’Industrias, fent gala del seu poder ofensiu, es va posar al davant mitjançant Ximbinha (0-1) i Pol Pacheco (1-2). Les dianes van ser de Pepe Font, que ahir va ser l’home més destacat dels vallesans, de falta, i de Santi Sardà, amb una rematada de cap espectacular. L’Escola Pia va tenir la possibilitat de posar-se al davant amb un doble penal però el xut de Font va marxar alt. La rèplica, després de dos dobles penals fallats pels colomencs, va ser de Cardona (2-3) just abans del descans. En la segona part, l’Industrias va imposar la seva llei però l’Escola Pia va marcar dues dianes més –obra de Pol Viada i Santi Sardà– que van fer les delícies de l’afició vallesana, que, vestida amb samarretes d’un verd elèctric, va omplir gairebé un lateral del Palau.

El Barça va tenir menys problemes tot i un minut boig (5’) en què el Penya Esplugues va igualar un 0-2 inicial. Quatre dianes en el segon temps van ser massa escull per al voluntariós conjunt del Llobregat, que va trobar el premi del gol, obra de Lindes.