Hoquei sobre gel

El Puigcerdà s’aferra als “de tota la vida”

Hoquei sobre gel. El letó Nils Grinfogels a la porteria, una de les cares noves del conjunt que entrenarà per tercer any Salva Barnola

El Club Gel Puigcerdà comença el cap de setmana que ve –aquest, està disputant un triangular amb el Nimes i el Tolosa, a casa– la lliga. I ho fa amb el seu excapità Salva Barnola, com a màxim responsable tècnic, per tercer any i des que el relleu a la directiva va fer que l’aposta del club pels seus referents fes que l’actual seleccionador català pengés els patins per liderar l’equip des de la banqueta. “Els exjugadors poden aportar moltíssim amb la seva experiència. Gent de tota la vida de l’hoquei a Puigcerdà, que ajuden el club a seguir endavant. Aquest és un model de treball en què creiem molt i això crea il·lusió, sens dubte”, va afirmar el directiu Javi Gómez, en una entrevista al lloc web de l’entitat.

Un porter letó de 24 anys, Nils Grinfogels –Beliansky, després de tres anys, causa baixa–. El també letó Reinis Demiters a la defensa i el finès de 21 anys Kustaa Tuohimaa a la davantera son les tres incorporacions estrangeres del Puigcerdà per a aquest curs.

“El primer any vam intentar reconduir la situació, posar en marxa el projecte. El segon seguir treballant i, aquest, pugem un graó. Anem incrementant el nivell, és el que volem i esperem acabar la temporada molt bé”, va dir el directiu en referència als objectius de l’equip, que les anteriors temporades ha quedat fora del play-off i la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)