Patinatge

Marsinyac, en llocs de medalla

Patinatge artístic. Es posa segon després del programa curt del mundial en estil lliure

Pere Marsinyac va aconseguir la segona posició provisional en el programa curt sènior del mundial de patinatge artístic en estil lliure. El patinador de Cardona va sumar 132.6 en la valoració global dels jutges i només va poder ser superat per l’italià Luca Lucaroni (136.2).

El tercer lloc el va ocupar el també italià Alessandro Amadesi (131.3). El també català Llorenç Álvarez va acabar vuitè (115.3). El madrileny Sergio Canales, del Reus Deportiu, va acabar el programa curt en quart lloc (129.5). Els patinadors competiran demà en el programa llarg (16.15 h).

Ahir també va entrar en competició l’osonenca Marina Gibaja, que va acabar en la setzena posició (236.35) en la prova de dansa. La victòria se la va endur la italiana Silvia Stibilj (308.55), que va estar acompanyada al podi per la seva compatriota Rachele Compagnol (295.65) i per la brasilera Ana Beatriz Morais de Toledo (293.65).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)