Futbol sala

Futbol sala

El Barça referma el lideratge a Peníscola

Futbol sala. El conjunt blaugrana supera (0-1) els valencians gràcies a un solitari gol de Ferrão en la segona meitat

El Barça ha sumat un triomf important a la sempre complicada pista del Peníscola. Davant un conjunt que l’havia guanyat al Palau, els catalans han vençut per la mínima i veuran el duel d’aquesta nit entre El Pozo i l’Inter, principals perseguidors, amb la feina feta.

El conjunt blaugrana ha anat de menys a més. Li ha costat entrar en el partit a l’equip d’Andreu Plaza, que s’encallava davant l’entrament defensiu dels valencians. Molina ha hagut d’invertir en un parell de rematades molt perilloses de Sergio Lozano i un xut de Ferrão. Dyego també ho ha intentat amb la seva habitual jugada però el porter del Peníscola, molt entonat, ha evitat el gol blaugrana. Els locals se sentien còmodes defensant. Li faltava frescor al Barça en els metres finals però, tot i això, s’ha pogut avançar en el darrer sospir del primer temps amb una rematada de Ferrão que ha picat amb el pal i un gran xut de Sergio Lozano que ha aturat, de nou, Molina culminant una primera part excelsa.

En el segon temps, el guió ha estat similar. Molina ha seguit oferint un recital d’aturades i el Barça no ha trobat la manera de superar-lo fins ben entrada la segona meitat. Ferrão, en un llançament de falta a la frontal de l’àrea, ha obert la llauna. El gol no ha donat tranquil·litat als locals que han vist com el Peníscola generava alguna ocasió sobre la porteria d’un Dídac que ha respost amb nota. Els valencians, molt agressius, s’han carregat molt d’hora de faltes i Sergio Lozano podria haver eixamplat distàncies en un doble penal que ha marxat massa creuat. A partir d’aquí, el Peníscola ha jugat amb Isi de porter jugador però no ha trobat escletxes en la defensa blaugrana i ha estat Ferrão, també des del punt de doble penal, qui ha tingut l’opció més clara de canviar el resultat però el seu xut ha marxat desviat. Els tres punts, però, ja estaven al sarró d’un Barça que referma el lideratge en una pista complicada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)