Més esport

Dotze medalles locals

Vol ‘indoor’. Gran èxit dels equips del Túnel de Vent d’Empuriabrava, que pugen al podi en 12 proves en la sisena edició dels Wind Games, disputats el cap de setmana passat

Els equips locals van aconseguir 12 medalles en els sisens Wind Games, disputats al Túnel de Vent d’Empuriabrava. Tots els equips que van pujar al podi de la categoria 4 Speed van tenir voladors del planter del Windoor. El vencedor va ser el 4 Way Dinamic, amb els locals Eliot Pothet i Mateo Limnaios; el segon va ser The Fantastic 4, amb els locals César Rico i Dani Gallego, i el tercer, The Misfits, amb els locals Josh O’Donoghue, Lewis Hard i Àlex González. Els mateixos equips van ocupar el podi en la cursa de relleus, amb primer lloc de The Fantastic 4, el segon de NinjAspire i el tercer de The Misfits.

A 2 Way Dinamic la victòria va ser per al Windoor DC, amb César Rico i Dani Gallego, i el segon lloc, per al Ninjas Windoor. Rico també es va penjar el bronze en Solo Speed, que va guanyar Andrzej Soltyk. En vol relatiu, les medalles per als voladors locals van arribar en categories. El Hayabusa, patrocinat per Windoor, va aconseguir la seva sisena victòria en FS Open; l’NFTO, també patrocinat per Windoor, va ser segon en FSF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)