Atletisme

Debut, títol i rècord

Atletisme. Raquel González guanya el campionat d’Espanya de 50 km marxa i supera la millor marca estatal amb un registre de 4h11:01

Raquel González (FC Barcelona) va tenir un gran debut en els 50 km marxa i va aconseguir la victòria en el campionat d’Espanya, que es va fer al Vendrell, i va batre el rècord estatal de la distància. La mataronina va fer un registre de 4h11:01 i va superar per més de dos minuts l’anterior marca de 4h13:04, que era en poder de Julia Takacs i datava del campionat estatal de l’any passat. Takacs, la campiona de fa un any, no va poder revalidar el seu títol, ja que no va tenir bones sensacions i es va retirar.

El títol masculí dels 50 km marxa va ser per a l’illenc Marc Tur, que amb un registre de 3h55:49 va revalidar el títol aconseguit fa un any. En la tercera posició va arribar Miguel Ángel Garcia Bragado (ISS l’Hospitalet), amb 3h57:20, que amb 49 anys es planteja classificar-se per a Tòquio 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)