Hoquei sobre herba

Roger Pallarols canviarà Sant Cugat per la Diagonal

Hoquei sobre herba. L’actual tècnic del Junior acabarà la temporada amb l’equip vallesà i fitxarà aquest estiu pel RC Polo de Barcelona

L’etapa de Roger Pallarols al capdavant del Junior de Sant Cugat acabarà aquest estiu. El tècnic terrassenc va anunciar diumenge a la seva plantilla la decisió de no prolongar la seva vinculació amb el club santcugatenc i de fitxar pel Polo de Barcelona. El club de la Diagonal ja va anunciar fa uns mesos que l’actual tècnic, Carlos García Cuenca, tancaria enguany una etapa de set anys farcida d’èxits.

Encara no ha acabat perquè Pallarols deixarà l’equip l’estiu vinent i perquè el conjunt santcugatenc lluitarà pels títols de la copa del Rei i de la lliga en els pròxims mesos, però l’etapa de Roger Pallarols al Junior ha estat pràcticament immaculada. L’entrenador va arribar a Sant Cugat després de tota una vida vinculat a l’Atlètic Terrassa i ja en el primer any va dur el conjunt santcugatenc a proclamar-se subcampió de la lliga. Precisament, el Polo va ser qui va superar els santcugatencs en la tanda de shoot-outs en una final disputada a Barcelona. L’arribada de Pallarols va significar la darrera empenta a l’equip santcugatenc per consagrar-se en el grup selecte dels favorits als títols estatals, un pas que feia temps que es buscava a Sant Cugat. On ja hi eren l’Egara, el Polo, l’Atlètic Terrassa i el Club de Campo, s’hi va colar el Junior amb una combinació de talent jove de la casa i jugadors consagrats dirigits per l’entrenador de Terrassa. A més, el segon lloc en la lliga va permetre que el Junior disputés l’Euro Hockey League, la màxima competició continental, per primera vegada en la història. Actualment, l’equip santcugatenc és quart en la taula de la divisió d’honor i és un dels candidats al títol de lliga i de la copa del Rei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)