Atletisme

Tercer triomf d’Hugo Figueras a les Vies Verdes

Atletisme. El cerverí revalida la victòria a Platja d’Aro, en la Marató de les Vies Verdes que compta amb més de 1.500 participants entre les quatre distàncies

Hugo Figueras (Esports Truga) té tres triomfs en la Marató de les Vies Verdes, després de lligar el segon seguit en la setena edició de la cita atlètica amb inici a Girona i final a la Costa Brava.

Platja d’Aro era per quart cop la línia d’arribada de les quatre distàncies, amb 1.600 participants en total. El corredor cerverí ha participat en cadascuna de les edicions de la prova que organitza Diversport, sempre en la distància marató, i acredita un triomf el 2013, i dos més el 2018 i 19. En les altres quatre cites, va quedar segon.

2h44:27 és el temps d’Hugo Figueras des de la sortida fins davant del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Marc Gispert i Jorge Juan Mendoza van ser segon i tercer amb 2h46:16 i 2h48:56. Sandra Santamaría (CN Sabadell) va guanyar la marató en la categoria femenina amb 3h20 seguida de Rosi Garcia i Carme Ballesteros (Cornellà Atlètic) a tres i sis minuts.

Carles Montllor (Castillejo & Cáceres RC) , vencedor de la marató el 2017, va guanyar la distància de 30 quilòmetres i Maria Teresa Segués (Esquaix Igualada) va ser-ne la més ràpida en la categoria femenina.

Jordi Rabionet (TR Esports Parra) i Raquel Bosch (Club Trail Running Girona) en la mitja marató i Josep Viñolas i Alba Batlle (GEiEG) en els 10 quilòmetres completen el palmarès de la setena MVV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)