Hoquei sobre gel

El Puigcerdà supera el Barça 7-6 i ja és finalista

Hoquei sobre gel. L’equip del Pirineu va tancar la semifinal 2-0 i s’enfrontarà amb el Txuri Urdin, el millor a la lliga regular i favorit al títol, amb els dos primers partits a Sant Sebastià

El Puigcerdà jugarà els dos primers partits de la final de la lliga estatal d’hoquei sobre gel dissabte i diumenge que ve a Sant Sebastià, contra el Txuri Urdin. Ho farà, l’equip que entrena de Salva Sarnola, després de guanyar 7-6 el Barça aquest dissabte a la nit a la capital cerdana, a la pròrroga i amb gol d’Oriol Boronat, en el segon partit de la semifinal. En el primer, a Barcelona, el resultat va ser 4-5 i, per tant, la sèrie queda resolta sense el tercer partit, que s’hauria jugat aquest diumenge.

El Txuri Urdin, el millor en la lliga regular i favorit al títol, es va classificar també per la via ràpid amb un 2-0 en l’altra semifinal després de guanyar 3-2 el Majadahona en el partit s Sant Sebastià. La final és al millor de cinc partits, amb els dos primers dissabte i diumenge que ve a la capital guipuscoana.

Quatre anys

La classificació per a la final no ha estat gens senzilla per al Puigcerdà. En aquest segon partit, es va necessitar una pròrroga (3-2, 3-3, 0-1 i1-0) perquè els cerdans accedissin a la lluita pel títol quatre anys després. Pel Txuri, serà la quarta final seguida.

EL GOL DECISIU

Oriol Boronat va ser l’autor del 7-6 que dona l’accés a la final al Puigcerdà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)