Hoquei sobre gel

El Puigcerdà iguala la final contra el Txuri Urdin

Hoquei sobre gel. Els de Salva Barnola tindrà l’oportunitat de sentenciar l’eliminatòria contra l’equip basc en els dos partits que jugarà el cap de setmana que ve a la seva pista

El CP Puigcerdà tindrà l’oportunitat de sentenciar a casa la final de la lliga d’hoquei sobre gel contra el Txuri Urdin. L’equip de la Cerdanya ha encaixat una derrota (6-4) i aconseguit una victòria (4-6) en els dos primers partits de l’eliminatòria, disputats a la pista de l’equip basc. El cap de setmana que ve –9 i 10 de març– es jugaran el tercer i el quart partits a la pista catalana. Si el Puigcerdà els guanya tots dos s’asseguraria el títol de lliga. En cas d’una victòria per a cada equip, el desenllaç de la final es traslladaria a un cinquè i últim partit que es disputaria a la pista del Txuri Urdin el 16 de març.

La final de la lliga d’hoquei sobre gel es va obrir dissabte a la nit a Sant Sebastià. L’equip local, campió de la fase regular, va aplanar el camí de la victòria amb un parcial de 5-0 a mitjan del segon període. El Puigcerdà va reaccionar i es posava 6-4 a quinze minuts del dinal del partit, però ja no va ser capaç de tornar a veure porteria.

Aquest migdia s’ha disputat el segon partit de la final, en el qual els homes de Salva Barnola han aconseguit igualar l’eliminatòria. El marcador ha estat igualat (4-4) fins a deu minuts del final del partit, però dos gols de Bastien Ribot i Pablo Muñoz han donat al Puigcerdà el seu primer punt.