Hoquei sobre gel

El Puigcerdà pot guanyar la lliga aquest cap de setmana

Hoquei sobre gel. Rep el Txuri Urdín demà a la nit dissabte i diumenge al migdia amb la final, al millor de cinc, empatada un

“Són partits durs i ens hi hem d’adaptar perquè les forces estan molt igualades. No hem d’oblidar que al davant tenim un equip compacte, experimentat i amb jugadors estrangers de molt nivell. Però podem superar-los” diu Salva Barnola en la prèvia del doble enfrontament entre Puigcerdà i Txuri Urdin, en la final de la lliga dissabte (22 h) i diumenge (15.30 h). La sèrie, al millor de cinc, està empatada a un després dels dos partits a Sant Sebastià (6-3 i 4-6).

El darrer títol de lliga del Puigcerdà és la del 2008. El Txuri Urdin, que va ser el millor de la fase regular i va guanyar tots els partits disputats a la capital cerdana, duu 16 títols quatre dels quals de manera consecutiva. “Com els hi he dit als jugadors, si juguen amb el cor i saben competir, estarem a l’altura del repte” assegura el tècnic del Puigcerdà Salva Barnola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)