Patinatge

El CPA Girona, campió d’Espanya de grups de xou grans

Patinatge artístic. S’imposa per tercera competició consecutiva a l’Olot, que ha acabat subcampió. El Reu completa el podi

El CPA Girona s’ha imposat en el campionat d’Espanya de grups de xou grans, disputat a Guadalajara, i ha superat per tercera competició consecutiva el CPA Olot, dominador històric d’aquesta especialitat, que s’ha hagut de conformar amb el segon lloc. El conjunt de Nuri Soler, tot i una caiguda en el tram final de la seva coreografia (Bacterium), ha estat mereixedor de la millor puntuació dels jutges (94,4) i s’endú el tercer títol de la temporada després de guanyar els campionats gironí i català.

Les noies de Ricard Planiol i Esther Fàbregas, que havien sortit a la pista abans que el Girona, han fet una actuació neta de Talla’m les ales i només han hagut de lamentar la caiguda d’unes de les ales de les patinadores. La seva actuació ha merescut 92,5 punts. El PA El Masnou, amb la coreografia Reflexió ha rebut 87,4 punts però el podi l’ha completat el Reus Deportiu –que ha finalitzat amb la quarta millor puntuació amb Equality (86,6)– en imposar-se en els whites.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)