Futbol sala

El Barça Lassa perd els privilegis a Palma

Futbol sala. Els blaugrana noten l’esforç de la copa d’Espanya, cauen contra els balears i cedeixen el primer lloc de la taula en benefici d’El Pozo

PALMA 3 BARÇA 2

PALMA FUTSAL:Carlos Barron, Tomaz, João Batista, Eloy Rojas i Mati Rosa –cinc inicial– Lolo, Hamza, Catela, Paradynski, Taffy i Quintela.FC BARCELONA LASSA:Dídac, Boyis, Dyego, Arthur i Ferrão –cinc inicial– Leo santana, Sregio Lozano, Roger, Adolfo, Joselito i Esquerdinha.GOLS:1-0 (2’) Eloy Rojas. 1-1 (’13) Roger. 2-1 (14’) Serio Lozano. 3-1 (34’) Eloy Rojas. 3-2 (35’) Arthur.ÀRBITRE:Rodrigo Miguel i Sánchez Molina.

El Barça va perdre el lideratge ahir a Palma. Els blaugrana, tot i merèixer més, van perdre a la pista dels balears i van cedir la primera plaça de la classificació en benefici d’El Pozo, que va vèncer el Llevant. El Barça va semblar notar l’esforç titànic de la copa d’Espanya que va guanyar diumenge passat a València. Els blaugrana van cedir més de l’habitual contra un Palma que va aprofitar-se’n per avançar-se en dues ocasions a la primera part. Roger, que feia moltes setmanes que no disposava de minuts, va aprofitar l’ocasió per fer l’empat a un gol. En el segon temps, el duel es va ennegrir i el Barça va veure com els àrbitres expulsaven Esquerdinha per una agressió. Els balears van aprofitar la superioritat per fer el 3-1 i encarrilar el triomf. Dyego va fer de porter jugador i la jugada va sortir bé: Arthur va a retallar distàncies, els blaugrana van topar tres cops amb els pals, van merèixer més, però van acabar cedint el lideratge.