El Barceloneta cau a la piscina del poderós Pro Recco (8-3)

El Zodiac Atlètic Barceloneta no ha pogut trencar els pronòstics a la piscina del poderós Pro Recco, líder invicte del grup 1 de la Champions de waterpolo, i ha encaixat una derrota per 8-3 (parcials de 1-1, 3-1, 2-1 i 2-0). Tot el coratge mostrar pels jugadors dirigits per Chus Martín, no ha estat suficient per compensar les dificultats en el joc ofensiu, propiciat per una sòlida defensa local que s’ha vist reforçada per la notable actuació del porter Marko Bijac. Els mariners mantenen la tercera posició del grup, però ara empatats a 19 punts amb el Ferencvaros de Budapest, que visitarà la piscina de Sant Sebastià en la propera jornada (27 de març).

El Barceloneta, amb un sòlid Dani López Pinedo sota els pals, han arrencat el duel molt concentrats, avançant-se amb un gol inicial de Blai Mallarach. No ha estat fins ben entrat el segon quart que el Pro Recco no ha obert distàncies en el marcador, impulsat per tres gols consecutius. Un gol de Munárriz ha permès arribar al descans amb un 4-2 que mantenia als de Chus Martin dins del partit.

Tot i això, les dificultats per trobar bones posicions de tir en atac, així com el potencial del Pro Recco en la posició de boia, han estat un llast a l’hora d’intentar reduir distàncies, que a l’inici de l’últim quart eren de tres gols (6-3). En els últims 8 minuts el major desgast del Barceloneta ha propiciat un parcial de 2-0 que ha situat el definitiu 8-3 en el marcador.