Atletisme

Raquel González i Chuso García Bragado, a la copa d’Europa de marxa atlètica

Atletisme. En la llista de seleccionats també hi figura Mar Juárez (50 km) i les atletes sub-20 Mariona García, Mireia Urrutia i Gemma Mora

L’incombustible Jesús Ángel García Bragado (ISS l’Hospitalet), en 50 km, i la mataronina Raquel González (FC Barcelona), en 20 km, lideren la representació catalana en la llista de seleccionats per a la copa d’Europa de marxa atlètica que es disputarà el 19 de maig a Alytus (Lituània) i que la federació espanyola ha donat a conèixer avui. També figura entre els convocats la molletenca Mar Juárez (Avinent Manresa), que ja s’havia guanyat la plaça gràcies al vuitè lloc en els 50 km de l’europeu de Berlín. La copa d’Europa serà selectiva per al mundial de Doha, que es disputa entre el 27 de setembre i el 6 d’octubre.

D’altra banda, les tres seleccionades en la categoria sub-20, que competiran en la distància dels 10 km, són catalanes: Mariona García (FC Barcelona), Mireia Urrutia (Canaletes) i Gemma Mora (ISS l’Hospitalet).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)