Handbol

El Barça supera el Logronyo (28-24) i lluitarà pel 23è títol de copa

Handbol. L’equip blaugrana ha marcat diferències des de la primera meitat (17-10) i ha sabut gestionar la renda fins al final

El Barça Lassa lluitarà demà contra el Conca (19 h per Esport 3) per assolir el seu 23 títol de copa, sisè de consecutiu, després d’aconseguir una treballada victòria contra el Logronyo la Rioja (28-24), en la segona semifinal al pavelló Pitiu Rochel d’Alacant.

Deu dies després de l’empat a Logronyo en partit de lliga, el Barça estava advertit i avui, d’entrada, no ha fet cap concessió al seu rival. Kevin Möller ha tornat a ser un gegant sota els pals, la defensa no ha deixat fissures i el contraatac ha estat la principal via ofensiva dels blaugrana. El parcial a la mitja part (17-10) era prou evident de la superioritat de l’equip de Xavi Pascual. L’única pega ha estat la vermella directa a Thiagus Petrus en una decisió arbitral més que discutible després d’un lleuger cop de colze a Tomislav Kuzan.

Després de la represa, el Logronyo ha aprofitat els primers instants de superioritat per retallar el desavantatge i acostar-se fina s 4 gols (19-15) després de tres dianes de l’extrem Javier Muñoz. A partir d’aquí, el partit s’ha convertit en un intercanvi de cops, amb diferències que sempre han oscil·lat entre els 6 i els 4 gols. Per part del Logronyo, han brillat el porter Sergey Hernández, que ha estat escollit el jugador més valuós del partit, i l’explosiu Scott Junior, amb 6 gols, un més que els extrems blaugrana Víctor Tomàs i Aleix Gómez. En tot cas, el Barça no ha deixat escapar la victòria i demà estarà en disposició d’allargar la seva hegemonia en les competicions estatals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)