Esports de muntanya

Més de mil corredors en el vuitè Trail Cap de Creus

Curses de muntanya. Roses, seu de la cita inaugural de les Mission X3 i la tercera de les GNTS, que continua amb Zegama - Aizkorri i es tanca a Bagà

El Trail Cap de Creus va tornar a ser, en la seva vuitena edició, l’oportunitat de córrer en un entorn privilegiat que van poder gaudir uns 1.200 participants entre les tres distàncies, Marató, Trail i Express –els dorsals es van tornar a esgotar, un any més, minuts després que s’obrissin les inscripcions–. La de Roses era la primera de les Mission X3, de Klassmark, que es completen al Catllaràs i Ulldeter i, alhora, la tercera cita de les Golden Trail National Series, que continua amb Zegama - Aizkorri i que té en l’Sky Pirineu –abans Ultra Pirineu, la cursa de Bagà és una referència al país– la seva gran final.

Gerard Morales va repetir triomf en la distància llarga i després de resoldre, a l’equador dels 44 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu acumulat, el seu particular duel amb Samuel Dávila, en el pas dels dos líders de la cursa per Cadaqués. Raül Rota va completar el podi després d’haver-se de jugar el tercer lloc a l’esprint amb Nayib Daabal després de gairebé quatre hores i mitja de cursa. Ona Sociats va ser la vencedora de la categoria femenina, en què va dominar des de l’inici.

El corredor internacional del Matxacuca Edu Hernández va revalidar la victòria de l’any passat en la distància puntuable per a les GTNS i després de superar el vencedor del 2017, Jan Margarit, que amb aquesta tornava a la competició després d’una temporada en blanc per lesió. La noruega Yngvild Kaspersen no va fallar en categoria femenina dels 23 km i 1.200 m D+, i Arnau Aranda i Airina Guillen eren els més ràpids a completar els 12 i 600.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)