Esports de muntanya

La Romànic Extrem, a la Vall de Bianya

Curses de muntanya. Gairebé mig miler de corredors a la setena edició de la cursa

La Romànic Extrem, que cada primavera dona a conèixer l’art arquitectònic i històric d el’Alta Garrotxa, es va fer a l’Hostalnou amb gairebé mig miler de participants entre les dues distàncies, mitja (320) i marató (160).

Aina Cusí amb un temps de 2h29:41 va ser la més ràpida en la mitja, seguida de Marta Ramírez i Andrea Vidal, les dues en 2h36:39. Roger Esteve va ser l’únic en completar-la per sota les dues hores (1h58:43) mentre Pol Trafi amb 2h01:48i Marc Boixader amb 2h02:38 eren segon i tercer. Núria Villegas amb 5h25:45 i més de mitja hora d’avantatge va ser la vencedora en la marató seguida de Lorena Ruiz i Celia Trevisan, les dues per sota les sis hores. Robert Masó va guanyar la cura llarga amb 4h24:58 mentre Josep Maria Rey era segon a dos minuts i Jordi Casadellà tercer a vuit.

Com fa un any, la cursa ha estat compromesa amb Mua solidaris i la lluita contra la leucèmia infantil, juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)