Ciclisme

Medvedev i Lechner repeteixen triomf a la Volcat

Ciclisme. La tercera de les quatre etapes de la cursa, de 63 quilòmetres i molts corriols, ha tingut els mateixos vencedors que ahir. Demà es tanca la quinzena edició de la prova

Alexey Medvedev (Taddei) ha aconseguit el seu segon triomf d’etapa seguit a la Volcat, en una jornada en al què Hans Becking (DMT) ha reforçat al seva condició de líder de la general. El campió rus s’ha mantingut en el grup del davant en una etapa de 63 quilòmetres i molts corriols, fins que s’ha reduït a tres, juntament amb José Dias (DMT) i el líder, segon i tercer a la línia d’arribada a un segon de Medvedev. David Valero a encapçalat el grup perseguidor, que ha entrat a 1:12 del vencedor i en el què també hi havia Josep Betalú (BMC).

Becking sortirà demà amb 1:23 d’avantatge respecte Peeter Pruus (Torpado).

En la categoria femenina, Eva Lechner (Torpado Südtirol) ha enllaçat el seu tercer triomf en tres dies i manté un coixí de 3:40 sobre Janika Loiv (Hawaii), a qui ha controlat al llarg de tota l’etapa.

La darrera etapa, demà, té 36 quilòmetres i tancarà la quinzena edició de la cursa per etapes de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)