Handbol

El repte dels quarts

Handbol. El KH-7 Granollers, que avui juga contra el Valladolid, mirarà d’accedir a les semifinals de copa per primer cop en tres participacions

El KH-7 BM Granollers afronta la seva tercera participació en la final a vuit de la copa amb el propòsit de trencar la barrera dels quarts de final, un límit infranquejable tant en l’edició de Castelló del 2015 com a Porriño el 2017. La tercera, que comença avui al poliesportiu Lasesarre de Barakaldo, ha de ser la bona. El rival és l’Aula Alimentos de Valladolid, que ocupa la vuitena posició de la lliga amb 26 punts, un menys que el conjunt granollerí, que és sisè. En els partits de lliga, el Granollers va guanyar en la primera volta a casa (25-20), mentre que a fora va cedir un empat a 32. El tècnic, Robert Cuesta, subratlla que les jugadores estan a punt per al repte: “Sempre hi ha il·lusió per poder lluitar pels títols i tothom treballa per poder arribar a fases finals. Ens hem guanyat la possibilitat de ser aquí i no tenim cap pressió afegida, sinó al contrari, moltes ganes de fer un gran paper.” Si supera el Valladolid, el rival a semifinals seria el vencedor del partit entre el Zuazo, l’amfitrió, i l’Elx.

Quarts de final
Q1. Gijón-Màlaga 12.30 h
Q2. KH7 Granollers-Valladolid 16 h
Q3. Bera Bera-Gran Canària 18.30 h
Q4. Zuazo-Elx Mustang 21 h
Semifinals
Vencedor Q1-vencedor Q3 16.15 h
Vencedor Q2-vencedor Q4 18.30 h
Final
Vencedors de semifinals 13 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)