Patinatge

L’Olot i el Girona busquen el títol europeu de grups de xou

Patinatge. El club garrotxí és el vigent campió i lluita per la catorzena corona i les gironines han triomfat en l’estatal, el català i el gironí

La lluita aferrissada entre el CPA Olot, el vigent campió europeu i mundial de grups de xou, i el CPA Girona, que enguany s’ha endut el campionat territorial gironí, el català i l’estatal amb el seu espectacle Bacterium, dirigit per Nuri Soler, viurà demà (17.10 h) un nou episodi en l’europeu que es disputa al Palasport Giulio Bigi de Reggio Emilia (Itàlia),  amb una nombrosa participació catalana. El CPA Olot presenta l’espectacle No em tallis les ales, en el qual espera haver polit els aspectes que no li van permetre de triomfar. El club garrotxí, l’estendard de la història d’aquesta jove disciplina, atresora tretze títols europeus en el seu ampli palmarès, que en l’àmbit internacional també inclou dotze títols mundials. El darrer europeu el va aconseguir l’any passat a Lleida. El Girona, que havia fet la proesa de vèncer les d’Esther Fàbrega i Ricard Planiol en l’estatal, va acabar quart en l’europeu i ha estat subcampió mundial els dos darrers anys. Els dos equips gironins, evidentment, figuren entre els grans favorits per pujar al podi a Itàlia juntament amb el Masnou, tercer en el campionat d’Espanya, en el qual va segellar el passaport per a l’europeu, i els tres representants italians. Catalunya i Itàlia són les majors potencies del món en la disciplina, que aplegarà onze grups d’aquests dos països, de Franca, de Portugal i d’Holanda.

Torn per al Bescanó

Obriran foc avui a les 19.15 h els grups júnior amb la participació del Bescanó, acompanyat del Reus i el Tordera. El CP Bescanó es va guanyar la plaça per competir en l’europeu en el campionat estatal d’Alcoi, en el qual va revalidar la plata del 2018 amb l’espectacle Nit d’il·lusió. El campió, per setena vegada i sisena consecutiva, va ser el Reus amb Guardians of light. El Tordera va acabar tercer. Tots tres clubs havien obtingut el mateix ordre en el podi en el campionat de Catalunya de Reus.

Pel que fa als grups petits (avui, 20.30 h), el CP L’Aldea defensa el brillant subcampionat que va conquerir l’any passat. També hi seran el CP Tona i el Gondomar gallec. El PA Maçanet va acabar tercer en l’estatal i competirà en els World Roller Games Barcelona 2019 aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)