Patinatge

El Girona guanya el títol europeu de grups grans i l’Olot queda fora del podi

Patinatge artístic. El conjunt gironí supera ajustadament el Diamante italià mentre que l’olotí ocupa la quarta posició

El CPA Girona ha guanyat per primera vegada el títol europeu de grups grans en el campionat que s’ha disputat a la localitat italiana de Reggio Emilia. El CPA Olot, que té tretze campionats europeus en el seu palmarès, no ha pogut revalidar el seu títol i ha quedat fora del podi, en la quarta posició.

El Bacterium del conjunt gironí ha rebut una puntuació de 133.900, i ha superat ajustadament al Diamante italià i el seu muntatge Through the Eyes of a Child que ha arribat fins a 133.800 punts. El Girona ha sigut millor en l’apartat tècnic, mentre que el Diamante ha rebut millors puntuacions en l’artístic. El CPA Olot ha fallat amb el seu No em tallis les ales, ha partit quatre caigudes, no ha estat sincronitzat amb les ales i amb 127.000 punts s’ha situat en la quarta posició. El conjunt olotí havia guanyat els darrers sis campionats d’Europa de manera consecutiva, i la darrera vegada que no havia ocupat una plaça de podi havia sigut l’any 2008 –fa onze anys–, en que va acabar cinquè. El Patinatge el Masnou i el seu muntatge Reflexió ha finalitzat en la cinquena posició.

Bronze en quartets

En el quartet que s’ha disputat abans dels grups grans, el Foment Cardoní ha guanyat la medalla de bronze amb 124.600 punts i ha estat molt aprop del subcampionat que s’ha emportat el Flying Girls italià amb 124.900. El títol en els quartets ha sigut clarament pel Celebrity italià amb 133.700. El Lliçà de Vall ha finalitzat en la desena posició (107.700), mentre que l’aurora aragonès ha ocupat el novè lloc (110.300).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)