Voleibol

El Barça CVB diu adeu al somni de la lliga (0-3)

Voleibol. El Logronyo no perdona i encadena la seva sisena lliga amb la brasilera Daniella da Silva com a MVP de la final

El Minis de Arluy de Logronyo va revalidar ahir el títol de la lliga femenina de voleibol en imposar-se en el tercer partit del play-off final al CVB Barça per 0-3 (17-25, 26-28 i 18-25). L’equip català volia fer valer l’escalf dels seus seguidors al pavelló de la Garriga, escollit per jugar aquest duel històric, però va caure davant el potencial de l’equip de la Rioja, liderat per la MVP de la final, la brasilera Daniella da Silva, màxima anotadora del partit i de la sèrie, i Vickie Savard.

La bona feina de les receptores del Barça va complicar el segon set per a les campiones, que van jugar al màxim per decantar el duel, evitar un altre partit i allargar el seu domini de la competició. Ahir va encadenar el sisè títol de lliga i el cinquè triplet.

El Logronyo ha jugat sis finals consecutives sense perdre cap partit. Amb tot, les blaugrana no es van resignar i Ana Escamilla i Raquel Brun es van esforçar per superar la muralla visitant, però en l’últim set l’equip va notar el cop moral d’haver perdut el segon després d’una llarga lluita i això ho van aprofitar les campiones per enllestir la feina i celebrar la victòria sobre la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)