Patinatge

Temps de flors i de campiones

Grups de xou. La ciutat ret tribut al campió d’Europa, el CPA Girona, que farà el pregó de la mostra floral

Amb quatre ors, l’equip de Nuri Soler només té pendent el títol mundial

“Vaig començar amb la competició de xous el primer any de tots i amb un tercer lloc en el territorial ja ploràvem d’alegria. I ara som campiones d’Europa.” Ho recordava Laura Batista, una de les dues úniques patinadores que es mantenen d’aquell primer equip del CPA Girona, juntament amb Dèlia Valentí, en la recepció d’ahir a l’Ajuntament de Girona per celebrar el títol continental . D’aquell territorial ja en fa deu anys. Deu anys de treball dur i progressió constant que no s’entendrien sense el lideratge de l’entrenadora Nuri Soler: “Tenim quatre ors per primera vegada [territorial, català, espanyol i europeu] i això no ens ho treu ningú. Hem demostrat que sabem treballar i que anem a totes. [...] Portar el nom de la ciutat a dalt de tot és un orgull. I esperem repetir-ho en els World Roller Games de Barcelona”, explicava. La seva segona, Júlia Terradellas, en va elogiar la constància i la capacitat de treball: “Si hem arribat fins aquí és sobretot per la Nuri. És molt professional, sempre en vol més i busca la perfecció.” Tota una feinada compartida amb les patinadores, les protagonistes: “Estic orgullosíssima de vosaltres i del treball que heu fet tots aquests anys”, reconeixia Soler en l’acte celebrat a la sala de plens. “Heu tret les dents i he lluitat, i per això hem arribat on hem arribat”, hi afegia Terradellas.

Tampoc la presidenta, Marta Ginès, podia amagar l’eufòria pels èxits assolits i l’agraïment a tothom, començant per la predisposició de l’Ajuntament per solucionar problemes logístics amb les pistes d’entrenament. El guant el va recollir l’alcaldessa Marta Madrenas, que va felicitar les patinadores i va reconèixer la feina de coordinació de la presidenta: “Aquest és un lideratge femení per antonomàsia.” Madrenas va lliurar a la presidenta una placa de reconeixement pels èxits del CPA Girona, però també per la “tasca educativa” que porta a terme el club. I, finalment, va revelar una sorpresa: seran les patinadores del CPA Girona les que dissabte llegiran el pregó que obrirà la 64a edició de Girona, Temps de Flors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)