Tennis taula

El Borges Grup Vall ocupa la tercera posició final en la superdivisió masculina

Tennis de Taula. En la màxima categoria femenina el Girbau Vic acaba quart i el Balaguer Villart Logístic perd la màxima categoria

La superdivisió masculina i femenina ha finalitzat aquest cap de setmana amb la destacada tercera posició del Borges Grup Vall en nois i la quarta plaça del Girbau Vic en noies. En la vessant negativa, el Balaguer Villart Logístic ha perdut la màxima categoria.

En la competició masculina l’última jornada no ha portat canvis pels equips catalans. El Borges ha visitat la pista del Cajasur Priego i tot i la derrota ha finalitzat en la tercera posició. El conjunt andalús ja havia guanyat el títol de lliga, revalidant el de l’any passat, i ha rebut la copa de campió. Els lleidatans s’han classificat per la competició europea de la propera temporada, la copa ETTU. El CER l’Escala també ha perdut l’últim partit de lliga i ha mantingut la vuitena posició final.

La mala noticia en la superdivisió femenina ha sigut el descens del Balaguer Villart Logístic, un equip que va ser el campió de lliga la temporada 2015/16. El millor conjunt català ha sigut el Girbau Vic que ha ocupat la quarta posició final, una plaça que dona dret a jugar la copa europea ETTU. El Suris Calella ha finalitzat en la vuitena posició. El títol ha sigut per l’UCAM Cartagena per dinovena vegada en la seva història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)