El Sarrià puja a la Divisió d’Honor Plata

Handbol. Pau Guitart, MVP del partit, s’ha erigit en l’heroi de l’equip de Pere Coll; que ha guanyat 31-22 el Xíria i tanca la fase d’ascens a Avilés amb tres victòries en tres partits

La Unió Esportiva Sarrià ha assolit l’ascens a la Divisió d’Honor Plata, a Avilés, amb el triomf 31-22 sobre el Xíria. És la tercera victòria del conjunt sarrianenc, que en feia prou amb un empat, en tres partits després del 20-25 divendres contra el conjunt amfitrió i 21-25 ahir davant l’Algemesí.

Josep Ballester, un dels dos supervivents a la plantilla de l’equip que va aconseguir l’ascens el 2011 a Girona, que el club no va poder fer efectiu després –aquest cop sí la directiva s’ha compromès a fer l’esforç–; ha estat el màxim golejador amb 7 gols mentre Arnau Rovira i Guillem Lozano n’han marcat 5.

Balle ha situat l’1-0 i el següent avantatge sarrianenc ha estat el 9-8 (Serrano) després que el Xíria disposés d’una màxima de dos 5-7. L’aparició de Pau Guitart a la porteria ha permès el Sarrià lligar un parcial de 3-0 (14-11, Balle) que donava un còmode marge a l’equip de Pere Coll al descans (16-12 Lozano). Guillem Torres ha enfilat la màxima a cinc (17-12) a la segona meitat i Arnau Rovira a sis amb dos gols seguits (20-14 al minut 9 de la segona meitat). Balle ha permès que el marge es mantingués en la màxima (22-16 al 14 de la segona meitat). El Xíria ha tingut el 22-19 a la mà però Pau Guitart ha aturat el penal de l’exclusió a Juli Fina i David Mariscal ha fet el 23-18 al següent atac i, Guillem Lozano el 24-18 després de recuperació, al contraatac. Arnau Rovira ha mantingut la distància 24-18 malgrat els intents del conjunt gallec, amb defensa individual i avançada i, Guillem Lozano, ha sentenciat el duel a quatre minuts i mig per acabar (28-21).