Atletisme

Ivan Camps i Ona Sociats guanyen el Trail Catllaràs

Curses de muntanya. S’han imposat a la Pobla de Lillet en la cursa marató amb un recorregut amb un nou recorregut, més atractiu

Ivan Camps i Ona Sociats han estat els principals protagonistes del Trail Catllaràs, segona cita del calendari de curses de muntanya de les Buff Mission que ha tingut lloc a la Pobla de Lillet. Els més matiners han estat els participants en la distància Marathon de 42 quilòmetres amb 2.700 metres de desnivell positiu, i que presentava importants novetats en el recorregut que el feien encara més atractiu. Ivan Camps ha sortit amb l’ànim de revalidar el triomf aconseguit el 2017 i ha corregut en solitari tota la cursa amb un ritme molt regular i acumulant minuts d’avantatge en cada control de pas. Camps ha creuat la meta eufòric amb un temps de 4h19:10. Genis Zapater ha estat segon i Robert García, tercer.

En l’apartat femení el guió ha estat calcat amb una destacada Ona Sociats que s’ha escapat en solitari i ha vençut amb 5h26:19, per davant d’Ester Franch amb 5h53:15 i d’Irene Torres amb 5h57’49”. És la segona victòria de Sociats en el certamen de Klassmark.

Els altres vencedors del dia han estat Josep Roset i Caitlin Fielder (trail) i Arnau Rovira i Arina Guillén (express).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)