Hoquei sobre herba

La selecció catalana torna a escena

Hoquei sobre herba. El combinat català, dirigit per Oriol Freixa i format per un elenc dels millors jugadors del país, disputarà dissabte (18h) un amistós contra Cuba

Catalunya torna a escena aquest dissabte a Can Salas. El combinat català, que des de 2012 no juga un partit, es veurà les cares amb Cuba a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa. Catalunya, dirigida per Oriol Freixa i un cos tècnic on també militen els entrenadors del Barça (Oriol Torras) i del CD Terrassa (Néstor Llobet) entre d’altres, ha reunit un elenc dels millors jugadors de la lliga espanyola, que va acabar fa vuit dies al Pla del Bonaire amb triomf de l’Egara. En la llista de convocats hi ha una majoria ratllada: Quico Cortès, Marc Recasens, Pepe Romeu, Vicenç Ruiz, Pau Quemada i Xavi Gispert representaran l’Egara en la cita. Marc Calzada, Joan Tarrés, Marc Boltó i Quim Malgosa (Atlètic Terrrassa), Marc Serrahïma (Junior), Victor Guerra (CD Terrassa), Andreas Rafi (Barça), Roc Oliva, Xavi Lleonart, David Alegre (Polo), Marc Sallés (Club de Campo), Albert Beltran (Rotterdam) i Ignasi Torras (Royal Racing de Brussel·les) completen una convocatòria de molts quirats.

La darrera participació del combinat català va ser en l’edició de 2012 del tradicional torneig de Reis que organitza el Polo. Enguany, les instal·lacions de l’Atlètic agafen el relleu del club barceloní. Aleshores, Catalunya es va veure les cares amb un combinat d’estrelles europees, amb el Leuven belga, amb el Monkstown irlandès, amb el mateix Polo i amb el Pedralbes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)