Futbol sala

L’Industrias fitxa Roger Bermusell

Futbol sala. El conjunt colomenc es reforça amb el jugador manresà que arriba procedent de l’O Parrulo gallec

L’Industrias ja té el segon fitxatge per a la temporada vinent. I manté la línia de fitxar jugadors catalans, que coneguin el club i que entenguin l’essència de l’entitat. Després de l’anunci de fa uns dies de la tornada de Sepe, el club colomenc ha fet oficial la incorporació de Roger Bermusell. El jugador manresà, de 25 anys, arriba a Santa Coloma procedent de l’O Parrulo on ha estat clau en la salvació del conjunt gallec a la primera divisió. Abans, Bermusell havia provat l’aventura romanesa a l’Imperial Wet però només va durar mig any. El Betis i el filial del Barça –on va coincidir amb els també jugadors de l’Industrias Albert Cardona, Uri Santos i Miquel Feixas– també van poder gaudir del futbol sala d’un jugador fet a les categories inferiors del FS Manresa. Bermusell acostuma a jugar d’ala tot i la versatilitat del seu joc, és un jugador de perfil associatiu, intens, treballador i amb una bona visió de joc. “Estic molt content de fitxar per un equip referent de la lliga, i a sobre el costat de casa. Era un objectiu que m’havia marcat fa anys, poder arribar aquí i és, a més, un bon repte per continuar la meva carrera esportiva. Arribo a un grup jove i amb molta qualitat on es troben bons amics. Tinc moltes ganes de començar i donar-ho tot per aquest equip”, ha dit als mitjans del club colomenc. Bermusell, que s’ha lligat amb l’Industrias fins al 2021, s’afegeix a Sepe en el capítol d’altes del conjunt que dirigexi Óscar Redondo. Hamza (Palma) i Khalid (Barça B) podrien ser els propers en arribar.

Uri Santos, renovat

El jugador barceloní i el club colomenc han arribat a un acord per allargar el contracte fins al 2023. D’aquesta manera la directiva de l’Industrias premia la bona temporada a la primera divisió de l’ex del Barça

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)