Més esport

El KC Barcelona, nou campió de la lliga

Corfbol. Va derrotar en la final de diumenge, jugada a Vacarisses, el Vallparadís en un partit amb gran anotació (23-28)

El Korfbal Club Barcelona és el nou campió de la màxima categoria del corfbol català. L’equip que dirigeix Enric Delgado va superar diumenge a Vacarisses el vigent campió de la copa catalana, el Korfbal Assessoria Vallparadís, en un partit marcat per un ritme frenètic d’anotació (23-28).

L’enfrontament es va mantenir molt igualat fins al minut 20, quan els barcelonins van començar a agafar una iniciativa que els va portar a situar-se 12 a 16 a la meitat del partit. A la segona part, els terrassencs van intentar reduir distàncies –es van arribar a posar a dos punts, 22-24–, però Miquel Gil, Roc Margaix, Javi Navarro i Berta Alomà van acabar ficant les cistelles definitives que van donar la victòria final al seu equip.

Aquesta és la segona lliga del KC Barcelona, que també té en el seu palmarès una Europa Shield, una copa Catalana i una Supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)