Futbol sala

L’Industrias fitxa Khalid

Mercat. L’ala de 21 anys farà el salt a primera divisió. Prové del Barça B, en què ha militat les quatre últimes temporades, signa contracte fins al 2022 i suposa la tercera incorporació del club colomenc després de l’arribada de Sepe i Bermusell

Khalid Bouzid Stitou, un ala de 21 anys provinent del Barça B, en què ha militat les quatre últimes temporades, és el tercer fitxatge de l’Industrias Santa Coloma amb vista al curs vinent després de les incorporacions de Sepe i Bermusell. El colomenc Bouzid, campió de segona divisió A amb el filial blaugrana després de marcar 17 gols en 24 partits, es defineix com “un jugador hàbil i descarat en l’aspecte ofensiu”: “M’agrada molt treballar i comprometre’m amb l’equip, i penso que congeniaré molt bé amb l’afició.” Amb el salt a la màxima categoria, Khalid veurà complert un dels seus somnis: “He crescut veient l’Industrias, n’he vist etapes glorioses. Sempre hi he estat molt aficionat i debutar a primera amb el club de la meva ciutat és un somni que tenia. La meva família ho sap i per això ha estat una notícia molt celebrada.” El jugador colomenc, que ja ha coincidit amb alguns dels companys de vestidor, no pensa que tingui problemes d’adaptació i fa tota una declaració d’intencions: “Vinc amb el repte de continuar creixent. Penso que he fet una gran campanya a segona, però encara no he tocat sostre. És un salt important, però estic preparat.”

A més dels tres fitxatges, l’Industrias ha ampliat el contracte de David i Uri Santos, i s’ha incorporat al primer equip el porter Borja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)