Patinatge

Els àrbitres i els clubs signen la pau

Patinatge.L’assemblea de la federació catalana va aprovar dissabte la proposta de modificació de les tarifes arbitrals d’hoquei sobre patins sorgida d’una taula de negociació conjunta

L’assemblea general de la federació catalana de patinatge més multitudinària que es recorda, amb la participació de 45 clubs, va destensar dissabte la corda entre els clubs i el col·lectiu arbitral. Vora el 60% dels col·legiats van fer una aturada al gener perquè els clubs havien tombat la proposta de modificació de tarifes arbitrals en l’assemblea del desembre. Tot seguit, la federació va impulsar una nova taula negociadora entre clubs i àrbitres que va cristal·litzar amb la proposta aprovada dissabte. En línies generals, l’assemblea va aprovar totes les propostes presentades exceptant-ne una de patinatge artístic. La més ajustada va ser la de la limitació a un màxim de dos partits per jugador i cap de setmana, que el comitè d’hoquei patins havia presentat per poder crear una nova categoria –la 3a catalana– i recuperar la de sub-23. Ramon Basiana, el president de la federació catalana, va explicar els últims detalls sobre els World Roller Games i va convidar a participar-hi tots els clubs i, entre d’altres temes, va destacar la consolidació de la Gala del Patinatge Català i del Catalunya Stars de patinatge artístic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)