Handbol

El Sarrià ja té equip tècnic

Handbol. Pere Medinyà serà el braç dret de Salva Puig, i també s’incorporen Albert Pijoan, Jordi Oliveras, Jorge Martínez i Lluís Tremols

L’UE Sarrià va fer públic ahir l’organigrama sencer de l’equip tècnic per a la primera temporada del club a la divisió d’honor de plata. Divendres passat ja va anunciar el nom de qui serà el màxim responsable de l’equip, l’entrenador Salva Puig, i ahir els dels ajudants que l’acompanyaran en el debut de l’equip sarrianenc a la segona màxima competició de l’handbol espanyol. El seu braç dret, assumint la tasca de segon entrenador, serà Pere Medinyà. Albert Pijoan serà el nou preparador físic; Jorge Martínez, l’entrenador de porters; Jordi Oliveras, el fisioterapeuta, i Lluís Tremols, el delegat.

L’entrenador de la temporada passada, Pere Coll, i el seu ajudant, Jordi de Toro, eren la primera opció del club pel debut a plata però van renunciar a continuar dirigint el Sarrià per motius laborals i personals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)