Més esport

L’aventura de la Volta en Patí de Vela torna a Menorca

Vela. La setena edició d’aquesta prova se celebrarà entre l’1 i el 6 de juliol. Hi participaran deu patrons, vuit dels quals són catalans

La Volta a Menorca en Patí de Vela Trofeu Lluís Gay torna a l’illa per disputar la seva setena edició en una competició de cinc etapes que vorejaran tota la costa menorquina. En aquesta nova edició hi participaran deu patrons (vuit catalans, un andalús i un belga) que faran un recorregut d’unes 85 milles nàutiques. La travessa començarà el pròxim dia 1 de juliol al port de Maó, on tornarà després de passar per Fornells, La Vall, Cala Galdana i Cala en Porter.

L’aventura menorquina començarà dilluns 1 de juliol a la base naval de Maó. Serà cap a les dotze del migdia quan els deu regatistes, escortats pel pailebot Santa Eulàlia, prendran rumb a Fornells. Serà la primera de les cinc etapes de competició de l’expedició, de 20 milles, que farà la volta a l’illa passant per la Vall (12 milles), Cala Galdana (23 milles) i Cala en Porter per tornar al port de Maó divendres 5 de juliol. Dissabte dia 6 es farà una regata d’exhibició.

Els participants són deu patrons de diferents categories: d’una banda, els catalans Gregori Contreras, Carlos Giménez, Jordi Mateu, Víctor Morales, Rafel Perera, Xavier Recasens, Jordi Servat i Rafel Ulacia; i, de l’altra, l’andalús José Luis Rueda, i el belga Robbert Lerno. Els catalans es van classificar en la segona edició del Trofeu Somorrostro, disputat els passats dies 6 i 7 d’abril al Port Olímpic de Barcelona. Rueda i Lerno es van classificar com a primers en dues competicions als seus respectius llocs d’origen. Tots són debutants en la travessa, ja que és una de les clàusules de participació de l’aventura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)