Més esport

Plata per a Espanya

Jocs Europeus. L’equip estatal de futbol platja, amb tres torrencs a les seves files, és golejat en la final de Minsk contra Portugal (3-8)

La selecció espanyola de futbol platja, amb els torrencs Llorenç Gómez, Adri Frutos i Edu Suárez, es va haver de conformar amb la medalla d’argent després de perdre contundentment la final dels Jocs Europeus contra Portugal, per 3-8. Tot i la golejada final, l’equip de Joaquín Alonso va agafar la iniciativa en el primer període gràcies als gols del mateix Llorenç Gómez i Javi Torres. La reacció lusitana, liderada pels germans Bernardo i Leo Martins, va ser letal i al final del segon període ja havia capgirat el resultat (2-4). L’equip espanyol no va poder aturar la sagnia i va encaixar quatre gols més que van fer inútil la diana final d’Antonio Mayor de falta directa.

En gimnàstica, Joel Plata va ocupar el dotzè lloc del concurs complet, amb 80,598 punts, i en ciclisme en pista, Helena Casas es va quedar en la primera repesca de l’esprint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)