Patinatge

Marsinyach i Escrich, tercers

Artístic. Els patinadors catalans entren de ple en la lluita per les medalles en la modalitat de lliure, que es resoldrà demà al Palau Sant Jordi amb la disputa del programa llarg

El patinador català Pere Marsinyach (Foment Cardoní) va obtenir ahir al Palau Sant Jordi la tercera millor nota del programa curt (78,39 punts) de la modalitat de lliure i entra de ple en la lluita per les medalles, que es decidirà demà en el programa llarg, que té un percentatge superior sobre la nota final. Marsinyach és el vigent subcampió del món (França 2018). L’experimentat italià Luca Lucaroni, campió en les tres últimes edicions del mundial i subcampió a Cali el 2015, va fer una exhibició i va obtenir la puntuació més alta amb diferència per part dels jutges: 88,45 punts. Serà certament complicat arrabassar-li la medalla d’or. El segon classificat va ser el patinador madrileny del Reus Deportiu Sergio Canales, que va rebre una nota de 80,34 punts. L’altre català, Llorenç Álvarez (CPA Ripollet), va aconseguir 66,12 punts que li van valer el cinquè lloc.

En noies, Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac), quarta en l’últim mundial, va ser tercera amb 53,21punts, només superada per les italianes Rebecca Tarlazzi (64,73), campiona el 2018, i Letizia Ghiroldi (64,12). Núria Gas (CP L’Aldea) ha estat onzena, amb 32,41.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)