Natació

Belmonte, vuitena en els 1.500 m del mundial

Natació. La badalonina, repescada per la baixa d’última hora de la nord-americana Katie Ledecky, ha millorat el registre de les eliminatòries (16:02.10)

La badalonina Mireia Belmonte s’ha classificat en vuitè lloc de la final de 1.500 m del mundial de Gwangju amb el seu millor registre de la temporada (16:02.10). Belmonte, novena en les eliminatòries amb 16:08.37, havia accedit a la final com a primera reserva per cobrir la plaça de la nord-americana Katie Ledecky, baixa per malaltia. Sense la recordista i triple campiona mundial de la distància, el títol ha estat per a la italiana Simona Quadarella, que ha establert un nou rècord del seu país (15:40.89). La catalana, subcampiona en el mundial de Budapest, ha començat a bon ritme, però de mica en mica ha anat perdent distància respecte a les primeres i al pas pels 400 m ja era vuitena, posició que ja no ha abandonat fins al final. En tot cas, el vuitè lloc de Belmonte suposa la primera plaça de finalista de la selecció espanyola en la natació en línia del mundial de Gwangju.

En la primera final de la jornada, la dels 200 m lliures, el títol ha estat per al xinès Yang Sun (1:44.93) després de la desqualificació per sortida nul·la del lituà Danas Rapsys, que havia estat el primer a tocar el panell d’arribada (1:44.69).

En les sèries matinals, el nedador solleric del CN Sant Andreu Joan Lluís Pons ha ocupat la 23a posició en els 200 m papallona (1:58.44) i no ha pogut accedir a les semifinals. El millor registre ha estat per a l’hongarès Kristof Milak (1:54.19). La millor especialitat de Pons són els 400 m estils, que es disputen diumenge en la jornada de cloenda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)