Ciclisme

Jofre Cullell, tercer, torna al podi de la copa del món d’XCO

Ciclisme. El corredor del Megamo ha acabat tercer en la cursa sub-23 de la cita disputada a Val di Sole

Jofre Cullell (Megamo) ha pujat al podi de la copa del món d’XCO, per segon cop aquesta temporada amb la seva tercera posició en la cursa de la categoria sub-23 a la cita que s’ha disputat a Val di Sole aquest cap de setmana.

El corredor de Santa Coloma de Farners, que competeix a la categoria sub-23 per segon any i després de ser campió d’Europa júnior, va acabar segon fa un mes a Andorra, quan igualava el seu millor resultat de la cursa que tancava el calendari el 2018 a La Bresse (França).

Vlad Dascalu, guanyador a Vallnord davant Cullell i recentment proclamat campió d’Europa sub-23 a Brno –Cullell va ser vuitè– ha guanyat la cursa al circuit italià i Filippo Colombo ha acabat segon.